Јавете се на :

++389 (0)71 802735
++389 (0)78 897577
++389 (0)76 872473

Или на : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Или оставете податоци на нашата веб страница. Новина: заради зголемениот интерес од другите градови и од странство, сите што не се од Скопје интервјуто ќе можат да го извршат преку Скајп. Деталите ќе ги добиете преку електронска порака.Во нашата канцеларија ќе се запознаете со Вашата иднина!
Зошто да соработувате со АМБРОЗИУМ?
Затоа што ние сакаме да ја запознаете љубовта на својот живот. СЕГА!

img 3