Се налепил на порно сајтови

 

Се утепува од гледање порно страници и видеа. Малку нив, па малку води љубов со мене. Што да правам за да биде повеќе со мене? ...

Како беше онаа старата: “Ако не сака Мухамед кај брегот ...“ или “Ако не можеш да ги победиш придружи им се!“ Значи, а пушти он порно веднаш до него. (во скут, покрај него, како сакаш). И добро отвори очињата и учи што прават тетките таму. Ако толку многу сака да ги гледа веројатно дека таму има нешто што му се допаѓа. После тоа е лесно: повремено убацуваш по некоја “финта“ за време на “акција“ и ја следиш неговата реакција. Понатаму се’ е детска игра. Биди креативна!