Каде да се најдеме?

 

Он е по сексот, ја по романтиката. Каде да се најдеме?

На Табановце! Закачи црвена ружа во косата за да те препознае!

Ај, да не претеруваме, сакаме и ние секс, не само мажите. Со сосема малку фантазија и во сексот или околу сексот може да се сретнат многу романтични моменти. Ако сакаме. Вкусна вечера, винце, свеќи, итн. Верувај ми, нема да ги одбие. Уште можеш да убациш и некоја романтична комедија у комбинација и ... ќе се опнете најромантично на светот!