Дали сум му привлечна?

 

Два саати секс и он никако да доживее оргазам. Дали сум му привлечна?

Девојчеееее, или жено, не знам веќе, два саати бил “исправен“ само за тебе! Што сакаш повеќе? Се надевам дека си го искористила, “за сите пари“! Сигурна сум дека тој бил задоволен до својот учинок (што би рекле овие нашиве), а уште ако и тебе ти било фино ... остатокот, т.е. свршетокот воопшто не е важен.