Како да го заведам?

 

Тој е вистински, полнокрвен маж. Не знам дали ме разбирате, тука не смеам да си дозволам да утнам. Како да го заведам?

За почеток: мантрај секој ден по три пати: “Јас сум вистинска, полнокрвна жена! Не може да ми одолее!“ Потоа само опуштено, самоуверено и секси. Вистинските мажи ги ценат вистинските вредности. Ако ти е компатибилен, или по нашки кажано пасент, нема да промашиш. Секси музиче, пријатна насмевка, поглед во очи и деколтето во прв план. Наскоро ќе биде и заведен и исправен, во својот полн сјај!