Што им е на жените најважно кај еден маж? На што најпрво ќе обрнат внимание?

 

Што им е на жените најважно кај еден маж? На што најпрво ќе обрнат внимание?

Пред тебе стои вазна. Или чоколадо. Или банана. Ти веројатно ќе приметиш колку е голема, а другар ти каква боја е или дали одговара на ентериерот што го има дома. Многу жени можат да гледаат иста работа, а да забележат нешто сосема друго. Во нивниот свет тоа ќе биде сосема точно. Во твојот? Не мора.

Затоа, не е важно што таа ќе примети. Важно е што тебе ти се допаѓа кај тебе и како ти се чувствуваш. Некоја ќе се закачи токму за тој квалитет, друга нема ни да го примети, не и’ е важен. И тоа не е крај на светот. Не може да им се допаднеш на сите, нели?