АГЕНЦИЈА АМБРОЗИУМ

Останати информации

АМБРОЗИУМ е фирма основана во Скопје во 2013 година.

На основањето му претходеа илјадници разговори со луѓе од целата територија на Република Македонија. Консултирана е литература од областа на психологијата и создаден е систем на селекција кој ќе ги задоволи и најпребирливите. Формирањето на фирмата е директен резултат на потребата за намалување на стресот и подобрување на довербата помеѓу половите, кои се’ повеќе се конфронтираат во сферата на приватноста.
За сите прашања и дополнителни информации, како и за секогаш добредојдените сугестии, слободно обратете се на:
- Телефон
++389 (0)71 802735
++389 (0)78 897577
++389 (0)76 872473

- Е-маил адреса: info@ambrosium.mk
Работното време Пон-Пет од 9-17 часот.
Слободно најавете се и ќе Ви закажеме состанок за подетално запознавање.

Срдечно Ваша,
Емилија Голова